Everything about gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the finest YouTube practical experience and our most up-to-date characteristics. Learn more

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the greatest YouTube experience and our most up-to-date functions. Find out more

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

Stok durumunu merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok gömme rezervuar servisi Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Klozet kapağını klozet kasesine gömme rezervuar yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Schwab sifon grupları mükemmel tasarım ve uzun ömürlü basınca dayanıklı uzun zaman kullanıma dayanıklı yıpranma ve bozulma yapmayan bir Schwab ürünüdür. Schwab markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Schwab gurubu kurum yapılmadan önce Schwab rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra gömme rezervuar duvarı montaj yapılmalı. Schwab asma rezervuar grubu sıva ve seramik yapıldıktan sonra Schwab rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra gömme rezervuar Schwab rezervuara ve asma klozete suyu verilmeli.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, quit valfi ve ayarlanabilir ince ya da gömme rezervuar kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra her bir parçayı sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Tesisatın ana girişine daire girişlerine veya Serel rezervuar ürünü soğUnited kingdom su girişine filtre takılması

Bu konuda kullanıcılardan kimisi işe yaradığını iddia ederken bazısı tabletlerin yetersiz kaldığını söylüyor.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the greatest YouTube encounter and our hottest functions. Learn more

Report this wiki page